WAT?! Maar hoe komen we dan aan onze informatie??
Geen nood, de complete inhoud van de website is al overgezet naar beterjudo.nl, en daar is alle informatie over Katastrof te vinden. De kwestie is.. we hebben simpelweg niet genoeg informatie om de katastrof blog draaiende te houden. Dus: Alle artikelen uit het verleden zijn overgezet naar beterjudo.nl, alsook de katakalender.
De artikelen speciaal voor Katastrof worden aangeduid met een speciale kopafbeelding.
Er worden nog wat technische wijzigingen gedaan bij onze provider, maar als je over een tijdje katastrof.nl intikt, krijg je het volgende:

Klik hier voor de katastrof.nl pagina’s op BeterJudo.

We gaan katastrof.nl een klein beetje opheffen

Example Widget

This is an example widget to show how the Left sidebar looks by default. You can add custom widgets from the widgets screen in the admin. If custom widgets are added then this will be replaced by those widgets.

%d bloggers liken dit: